Σάββατο 20 Απριλίου 2024  09:54:05

Διάσημη πορνοστάρ με τα Εξάρχεια

Σιγά το πρόσωπο και σιγά το θαυμασμό για τον άθλιο χώρο των αναρχικών και της ανομίας. Και μάλιστα με θετική προβολή από ορισμένες Ιστοσελίδες λες και μας τίμησε κάποια σοβαρή προσωπικότητα.

Δυστυχώς.«Χθες βράδυ ήπια ρακή στα Εξάρχεια την ώρα που "διαβασμένοι" δημοσιογράφοι μιλούσαν για οικονομικά θέματα πάνω από το κεφάλι μου. Η Ελλάδα είναι υπέροχη».

Αυτό έγραψε η διάσημη πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Stoya στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter κατά την επίσκεψή της στη χώρα μας.
Stoya @stoya
Last night I drank raki in Exarchia while highly educated journalists talked economics over my head. Greece is wonderful.

Πριν από λίγο καιρό την είχε καλέσει στη χώρα μας ο δημοσιογράφος Πόλ Μέισον του Channel 4 που κάνει ντοκιμαντέρ για τη χώρα μας...
✔ @paulmasonnews
@stoya come to Athens - the revolution is happening
«Στόγια, έλα στην Αθήνα, η επανάσταση ξεκίνησε», έγραφε ειρωνικά ο Μέισον.
Και εκείνη απάντησε:
Stoya @stoya
I'm supposed to fly back to NYC from Paris tomorrow and this whole blizzard thing has me freaking the fuck out.

H νεαρή Αμερικανίδα ήρθε για λίγες ημέρες για διακοπές και αναχώρησε για το Βελιγράδι.
Σημειώνεται πως η Stoya είναι μια από τις πλέον διάσημες πορνοστάρ στον πλανήτη, με τεράστια περιουσία, ενώ υπήρξε και σύντροφος του Marilyn Manson.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline