Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  11:58:17

Διαψεύδει και αυτός τον Τσίπρα

Στην Ελλάδα υποστηρίζει ο Αλ. Τσίπρας ότι το ΠΑΣΟΚ και οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές, στις τάξεις του οποίου ανήκει από πολλά χρόνια δεν βοήθησαν τις προσπάθειες της Κυβέρνησης του.

Στις Βρυξέλλες δεν λέει τέτοια, τα αποφεύγει, Εδώ συνεχίζει τα ίδια λχ. πως έδωσε μόνος και έρημος μάχες στις Βρυξέλλες. Δεν είναι αλήθεια. Γι αυτό και ήλθε νέα διάψευση από τον επικεφαλής των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών Τζάνι Πιτέλα. Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις του καλοκαιριού, τόνισε ότι οι σοσιαλιστές ήταν η μόνη πολιτική ομάδα που στήριξε «όχι τον Τσίπρα αλλά τον ελληνικό λαό» προκειμένου η χώρα να μην εγκαταλείψει την ευρωζώνη.

«Νομίζω ότι δείξαμε εμπράκτως την αλληλεγγύη μας και τη συνεργατική προσέγγισή μας απέναντι στον ελληνικό λαό.»

«Ήμασταν η μόνη μεγάλη ομάδα που δεν ενδώσαμε την τρελή ιδέα του Grexit. Πάλεψα για την Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρώπη και είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τις ελληνικές αρχές στην αναδιάρθρωση του χρέους καθώς και να πιέσουμε την Κομισιόν να θέσει σε εφαρμογή ένα επενδυτικό σχέδιο για την Ελλάδα», κατέληξε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline