Τρίτη 23 Απριλίου 2024  13:19:37

Με αποφασιστικότητα ο Αλ. Τσίπρας καταδικάζει

«Οι τρομοκράτες θα μας νικήσουν αν μας οδηγήσουν σε μια Ευρώπη φρούριο, όμως....». Με αποφασιστικότητα, καθαρότητα θέσεων και ιδεολογίας, χωρίς αριστερούς δογματισμούς ο Αλέξης Τσίπρας καταδίκασε την πρωτοφανή τρομοκρατική επιχείρηση στη Γαλλία. Για ανάγκη να νικήσει η δημοκρατία με καθαρές επιδιώξεις σε μια χώρα, όπως η Γαλλία, τόσο φιλικός ο Λαός της και η ηγεσία της με την Ελλάδα.

"Είναι χρέος μας να εξαρθρώσουμε και να απομονώσουμε άμεσα τους τρομοκράτες", δήλωσε χθες μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για το χτύπημα στο Παρίσι σημειώνοντας όμως ότι είναι χρέος μας και να σταματήσουμε άμεσα τον κύκλο της βίας των πολεμικών συγκρούσεων και να βρούμε λύση στο προσφυγικό πρόβλημα.

"Το χθεσινό πολύνεκρο, πρωτοφανές τρομοκρατικό χτύπημα ήταν ένα χτύπημα τυφλό αλλά στοχευμένο", είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε πως ήταν ένα χτύπημα στην Ευρώπη της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας, ένα χτύπημα στην Ευρώπη της πολυπολιτισμικότητας.

«Τούτη την ώρα ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας, δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στο γαλλικό λαό, συμπαραστεκόμαστε στη γαλλική κυβέρνηση. Μπαίνουμε εμπόδιο στα σχέδια των τρομοκρατών και της βαρβαρότητας», είπε ο κ. Τσίπρας και υπογράμμισε πως «οι τρομοκράτες θα μας νικήσουν αν καταφέρουν να μας τρομοκρατήσουν. Αν μας αναγκάσουν να εγκαταλείψουμε τις αρχές μας, αν μας οδηγήσουν σε μια Ευρώπη φρούριο μέσα στο οποίο θα ζουν φοβισμένοι λαοί».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline