Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  17:38:32

Ο ΣΥΡΙΖΑ 'τρολάρει' τη ΝΔ για το ναυάγιο

Το Σάββατο ζητάει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποστήριξη στις πολιτικές του ο Αλ. Τσίπρας από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης και πρωτίστως τη ΝΔ. Την επομένη την απαξιώνει και κάνει μάλιστα συστάσεις ειρωνικές.

"Στις κρίσιμες στιγμές που διανύουμε, η χώρα χρειάζεται μια σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για την αναβολή των εκλογών στη ΝΔ.

Με επιπλέον γνώρισμα υποκρισίας και μικροπολιτικής ότι έχει γνωρίσει σοβαρότερες αναταραχές ηγεσίας, που οδήγησαν σε διάσπαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και πτώση της Κυβέρνησης. Δάσκαλε που δίδασκες...

«Η ΝΔ, δυστυχώς, αδυνατεί να ολοκληρώσει την διαδικασία ανάδειξης νέας ηγεσίας», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος.

Προσθέτει όμως, ότι «στις κρίσιμες στιγμές που διανύουμε, η χώρα χρειάζεται μια σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση» και εκφράζει την ευχή «αυτό να συμβεί σύντομα».

Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «εδώ και μήνες, όμως, παρακολουθούμε έναν διαγωνισμό ανέξοδης αντι-ΣΥΡΙΖΑ ρητορείας από τους υποψήφιους αρχηγούς της ΝΔ, χωρίς ίχνος δημιουργικής αντιπρότασης. Αν αυτό συνεχιστεί, θα είναι πολύ επιζήμιο για τον τόπο», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline