Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  16:27:41

Η τελευταία δημοσκόπηση για τη ΝΔ

Pulse: Ο Μητσοτάκης «παίρνει» τα ποιοτικά στοιχεία, ο Μεϊμαράκης την παράσταση νίκης. Αμφίρροπο το αποτέλεσμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να φέρει ανανέωση και διεύρυνση της ΝΔ και θεωρείται ιδανικότερος για την αντιπολίτευση αλλά και την εκλογική νίκη, αλλά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης «κερδίζει» στην ενότητα και την παράσταση νίκης.

Αυτά είναι τα ευρήματα δημοσκόπησης της Pulse για το Action 24, ενόψει του β' γύρου των εκλογών για τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.
Στο ερώτημα ποιος από τους δύο υποψήφιους μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα στην ανανέωση του κόμματος, το 38% των ερωτηθέντων απαντούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το 23% ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και το 33% κανένας από τους δύο.

Ο κ. Μητσοτάκης προηγείται στο ερώτημα για τη διεύρυνση της ΝΔ (37% έναντι 23%), στο ποιος μπορεί να οδηγήσει το κόμμα στη νίκη και να γίνει καλύτερος πρωθυπουργός (31% έναντι 21%) και στο ποιος μπορεί να ασκήσει καλύτερη αντιπολίτευση (36% έναντι 25%).
Από την άλλη, στο ερώτημα για το ποιος μπορεί να εγγυηθεί καλύτερα την ενότητα του κόμματος, το 36% των ερωτηθέντων απαντά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και το 26% ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην παράσταση νίκης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συγκεντρώνει το 46% και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 30%.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline