Τρίτη 23 Απριλίου 2024  15:51:44

Σίγουρος για τον Μεϊμαράκη

Παρέμεινε πιστός (και φανατικός) κήρυκας εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη έως το τέλος. Ο λόγος για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, τον γνωστό μας Ευάγγελο Αντώναρο.

Σίγουρος για την επικράτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στις κάλπες της 10ης Ιανουαρίου εμφανίζεται πιστεύοντας ότι " πιάνει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον της ανησυχίες και το σφυγμό του μέσου ανθρώπου " και επιπλέον ότι είναι ο πιο αυθεντικός εκφραστής της ΝΔ ως κεντροδεξιού κόμματος, που τάσσεται υπέρ της ελεύθερης αγοράς, με "κοινωνικές παραμέτρους".

Ιδιαίτερα αιχμηρός ο Αντώναρος (την ώρα, που οι περισσότεροι βουλευτές υποστηρικτής του Μεϊμαράκη σιωπούν) κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μάλλον άδικα, ως πρόθυμο μιμητή του αγγλοσαξονικού και νεοφιλελεύθερου μοντέλου που εισήγαγε ο Γιώργος Παπανδρέου στην Ελλάδα. Κυριακή βράδυ θα φανεί πόση επιτυχία θα έχει, και πόσους έπεισε η πολεμική του με τόσο φανατισμό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline