Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  12:52:06

Όταν απειλούσε το Δ.Ν.Τ....

Θα πρέπει να προσέξει πολύ τις ανακοινώσεις της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη. Είτε εκείνες με λαϊκίστικες κορώνες υπέρ της κυβερνητικής πολιτικής είτε με δηλώσεις κατά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, όπως πριν ένα μήνα.

Προηγήθηκε η δήλωση του Πρωθυπουργού ότι θα ζητήσει την απομάκρυνση του Δ.Ν.Τ, που ανέλαβε να υπερασπισθεί η κ. Γεροβασίλη. Μίλησε για έξωση από την Ελλάδα, για ρόλο του Δ.Ν.Τ, αχρείαστο, επιπόλαιο που οδήγησε στην άδοξη ήττα την Κυβέρνηση για άλλη μιά φορά.. Αναγκάσθηκε να πάρει πίσω τους ηρωϊσμούς της και να αποδεχθεί την πλήρη συμμετοχή της Ελλάδας στο ελληνικό Πρόγραμμα.

Με τους ίδιους σκληρούς όρους, που συνηθίζει να θέτει το Δ.Ν.Τ. και με την Γεροβασίλη να δηλώνει ότι.... ουδέποτε η Κυβέρνηση έθεσε θέμα παραμονής του Ταμείου στο ελληνικό Πρόγραμμα. Προκαλώντας ειρωνικά σχόλια για τους λεονταρισμούς της πριν λίγες εβδομάδες, την ευκολία με την οποία αυτοδιαψεύδεται και την υπονόμευση της πολιτικής της σοβαρότητας. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Ας απειλεί λιγότερο τους ισχυρούς της Ευρώπης εις το εξής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline