Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  04:27:07

Φαίη Σκορδά, ως καβαλημένο καλάμι

Καθαρό προϊόν υποκουλτούρας, βασίλισσα δήθεν τα πρωϊνάδικα της χρυσοφόρου φτήνιας, η Φαίη Σκορδά δεν κατάφερε μόνο να υποβαθμίσει επαγγελματικά τον παλαιό και καλό πολιτικό συντάκτη σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα αλλά και επεκτείνει σε τιμήτρια προσώπων και καταστάσεων της δημόσιας ζωής.

Με μηδενικά προσόντα ουσίας, χαμηλού επιπέδου « ψυχαγωγία», ημιμαθής το πολύ τολμά να κρίνει ανθρώπους της πολιτικής με κύρος και προσόντα της δημόσιας ζωής. Χθεσινός στόχος της η Ευγενία Μανωλίδη, με υψηλή μόρφωση πνευματική, καλλιτεχνική και αισθητική. Διαπιστωμένα διεθνώς μάλιστα ,. Με πτυχία. Ακατάλληλη ασφαλώς για φτηνιάρικες εκπομπές και κυνηγητά ακροαματικότητας, όπως εκείνες της Σκορδά και των ομοίων τους.

Βγήκε, λέει κάποιο δημοσίευμα χθες, από τα ρούχα της η Φαίη Σκορδά όταν οι συνεργάτες της θέλησαν να συγκρίνουν την τηλεοπτική πορεία της Ράνιας Θρασκιά με αυτή της Ευγενίας Μανωλίδου. Όχι δεν έκανε στρήπτ-τήζ, όπως θα νόμιζε κανείς. Η Φαίη αντέδρασε έντονα και μίλησε έξω από τα δόντια. Όλα ξεκίνησαν από τη δήλωση της Ευγενίας Μανωλίδου: «Είμαι πολύ κοντά στο να παρουσιάσω μια εκπομπή. Δεν έχει ξαναγίνει. Είναι λίγο απ' όλα». Αρχικά, ήρθε το σχόλιο-μαχαιριά της Μαρίας Ηλιάκη για τις ενδυματολογικές επιλογές της: «Είναι θλιβερό το θέαμα. Ο άντρας της είναι αντιπρόεδρος κόμματος. Είναι πάρα πολύ δεύτερο»! Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά ξέσπασε:

«Η Ράνια λείπει πιο πολύ γιατί η Μανωλίδου δεν είναι παρουσιάστρια, η Θρασκιά είναι παρουσιάστρια και ήταν από τις καλύτερες. Η Μανωλίδου έκανε τέσσερα κόνσεπτ και η Θρασκιά έκανε δελτίο ειδήσεων, εκπομπές. Δεν είναι παρουσιάστρια η Μανωλίδου, είναι κεραυνός! Όταν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι-παρουσιαστές λείπουν από τη δουλειά τους και υπάρχουν άλλοι που δεν είναι η δουλειά τους και το κάνουν για ένα-δύο χρόνια, είναι κρίμα. Επειδή είναι έτσι η κατάσταση και δεν υπάρχουν πολλά κόνσεπτ, ας κάτσει η κυρία Μανωλίδου που αγαπάει πάρα πολύ τη μουσική. Δεν μπορεί να κάνει μόνη της σκαλέτα, δεν είναι επαγγελματίας 100%, δεν μπορεί να κάνει μοντάζ, δεν είναι επαγγελματίας. Αν ήταν πανέξυπνη στο Dancing εκείνο θα έκανε και νούμερα που πήγε άπατο! Δημοσιογραφικά δεν μπορούσε να το υποστηρίξει».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline