Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  03:33:08

Τα θλιβερά χειροκροτήματα

Φυσικά, δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία για τον Λάκη Λαζόπουλο. Όχι επειδή δεν ζήτησε μια ειλικρινή συγνώμη από όλους τους ανάπηρους και από τις οικογένειές τους.

Αλλά, επειδή ήταν άπρεπο ( και απολύτως αδικαιολόγητο ) να υπήρξε τέτοια μειωτική αναφορά και μόνο στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών. Να οικτίρει τον Β. Σόϊμπλε επειδή είναι ανάπηρος, καθηλωμένος στην καρέκλα και γι αυτό καθηλωμένος και στο μυαλό.

Όμως, το επιπλέον θλιβερό φαινόμενο είναι ότι το κοινό της παράστασης του Λαζόπουλου εθισμένο στην μονόπλευρη πολιτική κριτική, υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, φανατισμένο και λαϊκίστικο όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε από τις απόψεις αυτές του Λαζόπουλου, όχι μόνο δεν προβληματίστηκε αλλά επιδόθηκε σε ........χειροκροτήματα. Τι συμπεράσματα να βγάλει κανείς από αυτή την υποανάπτυξη, τον κανιβαλισμό ανθρώπων στο θέατρο " Βέμπο ", που μάλιστα ποζάρουν ως......προοδευτικοί πολίτες λόγω ΣΥΡΙΖΑ και Αριστεράς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline