Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  16:02:55

Οι υπερβολές του αείμνηστου

Ασφαλώς και είναι δυσάρεστο φαινόμενο να πεθαίνει ένας νέος άνθρωπος, πρόκληση στην θεία τάξη της δημιουργίας και της κοινωνίας. Πολύ περισσότερο όταν είναι όπως ο αείμνηστος Παντελής Παντελίδης ταλαντούχος, δημιουργικός, καλλιτέχνης έστω της " λαϊκής τέχνης " των σημερινών μπουζουκτζήδικων.

Ωστόσο, η απώλεια του δεν δικαιολογεί τις δηλώσεις, τις υπερβολές, ορισμένων με τα " εύκολα λόγια ". Με το προκλητικό τραγούδι του για τα " κατεχόμενα " και την τυχοδιώκτισσα Κύπρια, που καταφεύγει σ ένα Τουρκοκύπριο πλούσιο, έδειξε επιπολαιότητα και άγχος για επιτυχία. Δεν υπήρξε κανένα θύμα της μοίρας όταν δεν έλεγχε το τζιπ, που απέκτησε πρόσφατα από τον Αντ. Ρέμο και οδήγησε με υπερβολική ταχύτητα ενώ δεν το είχε μάθει ακόμα και στην δύσκολη στροφή της Βουλιαγμένης. Με θύματα δύο γυναίκες βαρύτατα τραυματισμένες. Απρόσεκτα επιπόλαιος ο μακαρίτης. Η άλλη του πλευρά, δυστυχώς. Κρίμα!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline