Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  09:51:46

Το τελεσίγραφο κράτησε λίγες ώρες

Ο ψευτοπαλικαρισμός στον Τσίπρα έγινε, αλλά μηδέν εις το πηλίκο. Με λίγα λόγια ο Πάνος Καμμένος προσπάθησε να πάρει το αίμα του πίσω για το «φάγωμα» τριών στελεχών του (Παύλος Χαικάλης, Δημ. Καμμένος και Παν. Σγουρίδης), ζητώντας από τον Πρωθυπουργό να «καρατομήσει» τον Γ. Μουζάλα για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, αλλά εισέπραξε μεγάλη ήττα και πίκρα. Μια ήττα, μάλιστα, που τον οδήγησε και σε πολιτική κολοτούμπα.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μόλις διαπίστωσε το αδιέξοδο που οδηγούσε η φαεινή ιδέα του, αναζήτησε μια αξιοπρεπή υποχώρηση. Βγήκε και είπε ότι στηρίζει την κυβέρνηση, αλλά αποσύρει την εμπιστοσύνη του στον Γ. Μουζάλα. Κοινώς δικαιολογία για κουτόφραγκους.

Προσπάθησε να μαζέψει τη νέα κολοτούμπα, με το προαναφερθέν απίστευτο επιχείρημα, που μόνο ο ίδιος θα μπορούσε να σκαρφιστεί, λόγω ανάλογων εμπειριών. Θα μου πείτε τι το περίεργο. Ο εν λόγω αρχηγός έχει πει στη Βουλή ότι οι αμερικανοί ψεκάζουν τους Έλληνες, στο συγκεκριμένο θέμα θα είχε πρόβλημα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline