Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  01:35:14

Έστω με βάση το δέκα

Υφυπουργός Παιδείας και μαρξίστρια η Σία Αναγνωστοπούλου δήλωσε προς τιμήν της ότι πρέπει να σταματήσει το θλιβερό φαινόμενο να εισάγονται σε πανεπιστημιακές σχολές υποψήφιοι, χωρίς να πιάσουν γενικό βαθμό το δέκα, δηλαδή την ελάχιστη βάση.

Βαθμολογία, η οποία αποτελεί χλευασμό και των Σχολών ( κυρίως περιφερειακών ) και ως εισαγωγικών εξετάσεων για καριέρα επιστημονική. Το διαπίστωσε αυτό η κ. Αναγνωστοπούλου και ως καθηγήτρια στο Πάντειο και ως αρμόδια για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, κατήγγειλε το φαινόμενο και ζήτησε να σταματήσει, να διορθωθεί. Το δήλωσε δημόσια ότι είναι υποβάθμιση. Όχι, έσπευσε να ανακοινώσει ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, η βαθμολογία εισαγωγής ακόμα και κάτω του δέκα, διατηρείται.

Δεν αλλάζει ως γενική " επίδοση" το οκτώ και το πέντε. Διαφωνία; Μόνον. Ο προκάτοχος του κ. Αλ. Μπαλτάς κατάργησε την αριστεία, αυτός υπεραμύνεται της αναξιοκρατίας και της κατάπτωσης της Παιδείας, αντί να αξιώσει καλύτερους βαθμούς και επιδόσεις από τους υποψήφιους φοιτητές και μάλιστα όχι σε όλα τα μαθήματα αλλά συμψηφιστικά. Έστω με βάση το δέκα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline