Τρίτη 23 Απριλίου 2024  22:57:29

Offshore και ανεφάρμοστα

Από τη μια άκρη στην άλλη. Η συνηθισμένη τακτική υποβολής από την Κυβέρνηση Τσίπρα και στον νόμο για την ελευθερία των πολιτικών προσώπων να μετέχουν στο κεφάλαιο, να έχουν καταθέσεις και ομόλογα σε ξένες Τράπεζες ή σε off-shore ακόμα.

Από την απόλυτη ελευθερία, οι ίδιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ψήφισαν την απόλυτη απαγόρευση. Αιτία ο θόρυβος που σήκωσε η Αντιπολίτευση, χωρίς και αυτή, με πρώτη τη ΝΔ, να λάβει θέση τι πρέπει να γίνει με το νόμο. Τελικά, επικράτησε η αντίληψη της απόλυτης απαγόρευσης, δηλαδή κανένα πολιτικό πρόσωπο, χωρίς καμμιά μετοχή σε καμμία ξένη επιχείρηση.

Οι γνωστές υπερβολές στην Ελλάδα. Κάτω από περίεργες σκοπιμότητες οι νόμοι μεταβάλλονται και γίνονται τόσο ακραίοι και απόλυτοι, ώστε δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Η παρανομία, η παράβαση να γίνεται καθημερινότητα και η ανομία καθημερινή πρακτική. Το ίδιο θα συμβεί και τη νέα διάταξη για τις off-shore, που θα αποδειχθεί ανεφάρμοστη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline