Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  05:13:47

Αβραμόπουλος κατά εκλογών

Δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία τηρεί αποστάσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την επίσημη ΝΔ. Την έντονη διαφωνία του με το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες εξέφρασε ο ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε διαφορετικό μήκος κύματος από το αίτημα ΝΔ για εκλογές.

Παρά τις κατά τα άλλα καλές προσωπικές σχέσεις ανάμεσα στους δύο., με τον Επίτροπο Μετανάστευσης να αποφεύγει τις εγχώριες πολιτικές ταυτίσεις, αν και διετέλεσε επί Σαμαρά αντιπρόεδρος της ΝΔ.. Τι σημαίνει αυτό το μέλλον θα το δείξει.

«Αυτό στην Ελλάδα από την επομένη των εκλογών να ζητάνε εκλογές, δεν γίνεται. Χρειάζεται σταθερότητα στη χώρα. Οι εκλογές σε τι θα οδηγήσουν αυτή τη στιγμή;» σημείωσε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά" ο Δημήτρης Αβραμόπουλος επαναλαμβάνοντας ότι «αν είχαμε συνεννοηθεί πριν λίγα χρόνια, η Ελλάδα σήμερα θα είχε βγει από την κρίση».

Ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρθηκε και στο "Grexit" λέγοντας ότι πλέον είναι πίσω, αλλά συμπληρώνοντας ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline