Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  15:41:42

Ο Ν. Δένδιας και οι άλλοι

Δεν πρόκειται να πολιτευθεί στη Β' Αθηνών. Θα παραμείνει στην εκλογική περιφέρεια Κέρκυρας. Οι επιθέσεις εναντίον του από τον ΣΥΡΙΖΑ και τις ομάδες αναρχικών του δίνουν πόντους δημοτικότητας.

Τα μέτρα εκκαθάρισης του κέντρου των Αθηνών έχουν καλά αποτελέσματα, όχι μόνο για τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νικολάου Δένδια αλλά και συνολικά για την Κυβέρνηση. Η απήχηση των μέτρων και η πολεμική εναντίον τους για τη βίλλα Αμαλία, τους καταληψίες της ΑΣΟΕΕ και τα κυκλώματα λαθρομεταναστών έχουν οδηγήσει αριστερούς ψηφοφόρους να είναι ικανοποιημένοι από την υπουργία του Ν. Δένδια, τον βαθμολογούν υψηλά.

Δεν φαίνεται παράδοξο σε μια εποχή, που ο κόσμος αναζητά ηρεμία και τάξη και όχι προκλήσεις. Οι παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ χάνουν με την πολεμική των μεθόδων εκκαθάρισης χώρων του Ν. Δένδια και ακόμη πιο πολύ από την ταύτισή τους με ομάδες καταληψιών, αναρχικών και αντιεξουσιαστών της αλητείας.

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline