Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  23:43:35

«Eίστε Μαρξιστές τύπου Γκράουτσο Μαρξ»

Με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη να αποκαλεί ειρωνικάτους κυβερνώντες Μαρξιστές όπως ο κωμικός Γκράουτσο Μαρξ έκλεισε η μαραθώνια συζήτηση στη Βουλή για την υπερψήφιση των προαπαιτούμενων για την εκταμίευση της δόσης.

Ο κ. Χατζηδάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζοντάς της ότι πραγματοποίησε στροφή 180 μοιρών για τις αποκρατικοποιήσεις. Επικαλέστηκε, μάλιστα, την περίφημη φράση του αμερικανού κωμικού Γκράουτσο Μαρξ που είχε δηλώσει: «αυτές είναι οι απόψεις μου και αν δεν σας αρέσουν έχω και άλλες». «Υπό αυτή την έννοια είστε καλοί Μαρξιστές» τόνισε στην κυβέρνηση ο Κωστής Χατζηδάκης.

Στον κ. Χατζηδάκη απάντησε σε έντονο ύφος ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος του καταλόγισε ότι διαστρεβλώνει τις απόψεις του. Τον κάλεσε μάλιστα επανειλημμένως να ξεκαθαρίσει αν η ΝΔ προτίθεται να προχωρήσει σε αποκρατικοποιήσεις στις οποίες ασκεί τώρα κριτική. «Περιμένω την απάντησε από έναν νεοδημοκράτη. Τι θα κάνετε;» είπε ο κ. Τσακαλώτος απευθυνόμενος στα έδρανα της ΝΔ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline