Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  14:42:45

Αγανάκτηση για τις καταστροφές

Καυστικά σχόλια και έντονη κριτική για το γεγονός ότι η αστυνομία παρατηρούσε επί ώρες εγκληματικές πράξεις και σοβαρά επεισόδια, με επίκεντρο το Πολυτεχνείο.

Ορμητήριο και κάστρο ανομίας. Με τα Εξάρχεια να έχουν πλέον μεταβληθεί σε απόλυτο «άβατο», με την Κυβέρνηση να ανέχεται, τουλάχιστον, τους αναρχικούς ταραξίες και καταστροφείς. Με την Αστυνομία ευνουχισμένη, χωρίς δυνατότητα να επεμβαίνει ουσιαστικά στα βίαια επεισόδια, πρωτοφανή τα τελευταία χρόνια.

Έντονες ήταν επί ώρες , μετα το μεσημέρι χθες οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την εικόνα που παρουσιάζει η Αθήνα με τους κουκουλοφόρους να επιδίδονται σε καταστροφές, να σπάνε και να καίνε περιουσία του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος ανενόχλητοι και η ΕΛΑΣ να περιορίζεται σε εφόδους.

Οι χρήστες του twitter αναρωτιούνται που είναι η κυβέρνησης σε όλα αυτά, και πώς «άφησε» τα επεισόδια να εξελιχθούν ενώ οι κουκουλοφόροι είχαν δείξει εξ' αρχής τις διαθέσεις τους ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου.

tweets9

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline