Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  08:44:50

Ο κ. Κατρούγκαλος αμφισβητεί το κουμάντο Σόιμπλε

Ακόμα και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και κατεξοχήν οι οικονομικοί υπουργοί καταγγέλλουν προσωπικά ή περιγράφουν ευκρινώς ως παντοδύναμο και κακό δαίμονα της Ελλάδος.

Με διαρκείς καταγγελίες.«Δεν κάνει στην Ευρώπη κουμάντο ο Σόιμπλε», δήλωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ερωτηθείς σχετικά με τις τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών έχει τον έλεγχο της Ε.Ε. και μπλοκάρει την αξιολόγηση. Όταν το Μαξίμου τον στοχοποίησε πολλές φορές.

Όσον αφορά στο αίτημα του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τη συμμετοχή του ΔΝΤ με χρηματοδότηση στο ελληνικό πρόγραμμα προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο δεν θα περάσει.
«Αλίμονο, αν η Ε.Ε. ήταν ο κ. Σόιμπλε. Το ΔΝΤ μπορεί να συμμετέχει ως τεχνικός σύμβουλος. Δεν θα περάσει του Σόιμπλε και του Τόμσεν γιατί οι δυνάμεις αυτές δεν είναι πλειοψηφικές», επισήμανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM 97,8»

Όσο για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο Κατρούγκαλος τόνισε: «Δεν ετοιμαζόμαστε για εκλογές. Γιατί να πάμε σε εκλογές όταν ο ελληνικός λαός θα δει με την άνοδο της οικονομίας, να επιστρέφουν σε εκείνον οι προσπάθειες και οι κόποι του;». Τώρα γιατί είπε αυτά που είπε ο Κ.Κατρούγκαλος ; Μάλλον, για να δείξει ότι αυτός δεν αποδέχεται τον ρόλο του Γερμανού Υπουργού αλλά τελικά η πράξη με την επιστολή Τσακαλώτου λέει τα αντίθετα. Υποταγή και διαρκής υπακοή στην κ. Μέρκελ και τον εκλεκτό τη υπουργό Οικονομικών..



Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline