Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  14:28:50

Επίθεση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ σε Ρούπα-Μαζιώτη για το παιδί

Άσκησε, έστω για λίγο, κριτική στους γονείς, αναρχικούς και με εμπλοκές σε ληστείες, για τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισαν να κάνουν ένα παιδί και να το μεγαλώσουν έως τώρα σε τέτοιες ανεύθυνες συνθήκες για τον ψυχισμό και την κοινωνική του θέση.

Με τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα προέκυψε το μεγάλο θέμα με το παιδί της και την ανάθεση της επιμέλειάς του καθώς δεν δόθηκε αυτομάτως στους συγγενείς της συλληφθείσας.

Το εξάχρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο Παίδων με τους Ρούπα-Μαζιώτη να κάνουν λόγω για κράτηση του παιδιού τους και να ξεκινούν απεργία πείνας προκειμένου να ανατεθεί η επιμέλειά του στην αδελφή και στην μητέρα της συλληφθείσας.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από την σύλληψη της Πόλας Ρούπα την Πέμπτη και τη μεταφορά του παιδιού στο Παίδων μέχρι χθες που τελικά η εισαγγελία αποφάσισε την ανάθεση της επιμέλειας του παιδιού στην μητέρα της Πόλα Ρούπα, άνθρωποι από κάθε χώρο θέλησαν να πάρουν θέση για το θέμα, στηρίζοντας, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, την ανάθεση της επιμέλειας του παιδιού στους συγγενείς της συλληφθείσας και κατακρίνοντας με σφοδρότητα το γεγονός ότι το παιδί επί τόσες ημέρες παρέμενε στο Παίδων μακριά από τα οικεία του πρόσωπα.

Υπήρξαν, όμως και εξαιρέσεις. Οπως η περίπτωση της Ντίνας Μπατζιά δημοσιογράφου του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία με ανάρτησή της στο Facebook επιτέθηκε με σφοδρότητα στους Ρούπα-Μαζιώτη για το θέμα του παιδιού.
«Ο γιος ΣΟΥ; Δεν είναι γιος ΣΟΥ μ...α Είναι ένα αυτόνομο, ανήλικο, μέλος της κοινωνίας μας. Ένα απροστάτευτο ανήλικο που το γέννησες και το άφησες να μεγαλώνει σε επικίνδυνες συνθήκες. Και χρέος όλων μας είναι να προστατευθεί. Όταν θα βεβαιωθεί ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό θα το μάθεις. «Επαναστάτες» σκ...», έγραψε η Μπατζιά σύμφωνα με το Liberal.gr.

Οπως ήταν φυσικό, η ανάρτηση της Ντίνας Μπατζιά προκάλεσε σάλο αντιδράσεων και σχόλια με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος όχι να διαγράψει την εν λόγω ανάρτηση αλλά ολόκληρη τη σελίδα της στο Facebook.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline