Τετάρτη 17 Απριλίου 2024  01:44:30

Βεντέτα κατά Καμμένου από Φίλη και 13 του ΣΥΡΙΖΑ

Αιχμηρή ερώτηση στη Βουλή, του άλλοτε υπουργού Παιδείας για τα εξοπλιστικά μετά τις πρώτες επικριτικές δηλώσεις του. - Επίδειξη εσωκομματικής δύναμης, αντιπερισπασμός ή προετοιμασία της επόμενης μέρας; - «Μπορεί και τα τρία» σχολιάζουν βουλευτές των κομμάτων της συγκυβέρνησης.

Παρασκήνιο με εσωτερική αλληλογραφία στον Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και αλληλοκατηγορίες για μικροπολιτικά παιχνίδια συνοδεύει την απόπειρα κατάθεσης ερώτησης για τα εξοπλιστικά από τον κ. Νίκο Φίλη και άλλους δεκατρείς βουλευτές της ομάδας των «53».

Έτσι η υπόθεση που «απείλησε» με νεφώσεις την σχέση των δύο κυβερνητικών κομμάτων εξελίσσεται πλέον σε μια καθαρά εσωκομματική εμπλοκή της Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αιχμηρό κείμενο προσέκρουσε στον εσωκομματικό «κόφτη» που έχει θεσπίσει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έλαβε την έγκριση της γραμματείας της ΚΟ του κυβερνητικού κόμματος με αποτέλεσμα να μην κατατεθεί στην αρμόδια υπηρεσία της Βουλής.

Την ίδια ώρα η διαρροή του κειμένου προκάλεσε αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος αλλά και εντός της ομάδας των βουλευτών που το υπογράφουν καθώς κανείς δεν γνωρίζει ποιος ευθύνεται για την διοχέτευσή του στον Τύπο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο protothema.gr πως η κυρία Σία Αναγνωστοπούλου – μια εκ των 14 που υπογράφουν την ερώτηση - έστειλε εσωτερικό, οργισμένο e-mail προς τους «συντρόφους» της υποστηρίζοντας ότι δεν διέρρευσε η ίδια την ερώτηση, πως όποιος το έκανε «εξυπηρετεί μικροπολιτικά παιχνίδια», ακυρώνει το ρόλο των βουλευτών και πως αποσύρει την υπογραφή της.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline