Σάββατο 20 Απριλίου 2024  13:03:56

O γιος Βακάκης, των JUMBO, οδηγός της δολοφονικής Πόρσε

Μεγάλη, δολοφονική ταχύτητα και αφαίρεση ανθρώπινων ζωών. Η μαύρη Porsche την οποία οδηγούσε με ιλλιγγιώδη ταχύτητα ο «βενιαμίν» της οικογένειας του Απόστολου Βακάκη, που ως γνωστόν είναι ο ιδιοκτήτης της αλύσιδας καταστημάτων Jumbo, συγκρούστηκε με το σταθμευμένο αυτοκίνητο, μάρκας Honda Civic, στο parking της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Θήβας.

Θύματα αυτής της μοιραίας σύγκρουσης ήταν ο Γιώργος Βακάκης, ο συνεπιβάτης του Α.Γ, συνεργάτης της εταιρείας, η 33χρονη Π.Α. και ο τρίχρονος γιος της. Ο άνδρας της Υ.Π. είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται, καθώς την ώρα του μοιραίου δυστυχήματος, βρισκόταν στην τουαλέτα του parking.

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια του Υ.Π. από την πόλη της Πτολεμαΐδας. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα άλλαξε όλη του η ζωή. Δυστυχώς, η χαρά του ταξιδιού, μαζί με την οικογένειά του, κατέληξε σε τραγωδία. Η 33χρονη σύζυγός του Αποστολία, που παρέμεινε στο αυτοκίνητο με τον τρίχρονο γιος τους, βρήκαν ακαριαίο θάνατο από τη σφοδρότατη σύγκρουση. Σε κατάσταση σοκ από τον εκκωφαντικό θόρυβο πετάχτηκε από την τουαλέτα του parking και αντίκρισε εικόνες φρίκης.

Από την άλλη ο αδικοχαμένος, Γιώργος Βακάκης, ήταν το νεαρότερο μέλος της γνωστής οικογένειας. Ο πατέρας του, του είχε υπερβολική αδυναμία και σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι ονειρευόταν τα παιδιά του να συνεχίσουν το επιχειρηματικό του έργο. Ο μικρός γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo διέμενε στις ΗΠΑ, καθώς σπούδαζε στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

 Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline