Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  15:40:04

WIND: Aέρας φυγής πελατών από Πόρτο-Χέλι Ερμιονίδα

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ οι αντίπαλες τηλεφωνικές εταιρείες για να αντλήσουν πελάτες από την WIND στην ευρύτερη περιοχή Πόρτο-Χέλι και Κρανίδι.

Την εγκαταλείπουν τόσο οι παλαιοί και γνώριμοι πελάτες της, που δεν ανέχονται άλλο την υποβάθμιση υπηρεσιών ( αδύναμο σήμα , έως καθόλου σήμα ). Παράλληλα παύουν να την προτιμούν νέοι οικιστές, ταξιδιώτες και επισκέπτες σε μια περιοχή, που θεωρείται από τις μεγαλύτερες σε τουριστική κίνηση όλο το χρόνο πλέον.

Ισότιμη, εάν όχι καλύτερη περιοχή από τη Μύκονο, δεδομένου ότι είναι εκατοντάδες οι νέες βίλες και πολυτελείς κατοικίες στην περιοχή, από πρόσωπα υψηλού οικονομικού και κοινωνικού επιπέδου. Οι υποσχέσεις για βελτίωση από πέρυσι, δεν τηρήθηκαν. Όλοι αυτοί, πιστεύουν πλέον ότι διαμαρτύρονται μάταια για την κακή ποιότητα των υπηρεσιών της WIND στην ευρύτερη περιοχή, που επιδεινώνεται συνεχώς τους τελευταίους μήνες, από αδιαφορία, με ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, οι οποίες δεν τηρούνται από τα κεντρικά γραφεία της WIND δυστυχώς.

Εάν συνεχίσουν έτσι θα έχουν επιτύχει να κλείσουν και το μικρό τοπικό υποκατάστημα σε μια περιοχή με καλπάζουσα αύξηση σε μόνιμους κατοίκους, οικιστές, επισκέπτες και τουρίστες Έλληνες και ξένους, επώνυμους και διακεκριμένους στους τομείς τους και γι αυτό αρνητικοί πελάτες και κήρυκες κατά της WIND, που τους ταλαιπωρεί ως χρήστες των τηλεφώνων και του Διαδυκτίου. Και οι οποίοι βαρέθηκαν, μας λένε, να παρακαλούν και να ελπίζουν, όταν τελευταία οι αντίπαλες εταιρείες, συνεπείς και αξιόπιστες προς τους πελάτες τους, αρχίζουν να κάνουν χρυσές δουλειές και να κερδίζουν σε εντυπώσεις και προτιμήσεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline