Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  16:26:14

Νέα ερωτήματα από ΝΔ για το ταξίδι Παππά στη Βενεζουέλα

Σειρά ερωτημάτων για το ταξίδι του Νίκα Παππά στη Βενεζουέλα, το καλοκαίρι του 2013, θέτει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.


«Ο Τσίπρας δεν μπορεί να σιωπά άλλο για το σκοπό του κρυφού ταξιδιού του κ. Παππά με τον δικηγόρο των offshore και των Panama Papers, Άρτεμη Αρτεμίου, στη Βενεζουέλα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επικαλούμενη το κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», η Ν.Δ. σημειώνει ότι ο κ. Παππάς, τον οποίο χαρακτηρίζει «αποτυχημένο υπουργό των βοσκοτοπιών της Ιθάκης», είχε σειρά συναντήσεων με διάφορους εκπροσώπους του καθεστώτος Μαδούρο.

Μάλιστα, κάνει λόγο για «ταξίδι του κ. Παππά και του κ. Αρτεμίου, σε εξωτικό προορισμό της Καραϊβικής, με το ιδιωτικό αεροσκάφος επιχειρηματία, ο οποίος έχει προνομιακές σχέσεις με το καθεστώς».
«Ήρθε η ώρα να αντιληφθεί η παρέα του Μαξίμου, που δείχνει μεγάλη αδυναμία στα ιδιωτικά και κυβερνητικά αεροσκάφη, και για μήνες σιωπά, ότι η Ν.Δ. θα συνεχίσει να ρωτά μέχρι να πάρει όλες τις απαντήσεις» προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», ο κ. Παππάς είχε μυστικό ταξίδι με τον κ. Αρτεμίου στο νησί Μαργαρίτα, με το ιδιωτικό τζετ του Λιβανέζου επιχειρηματία, Μαχέντ Χαλίλ.
Ο Χαλίλ κατηγορείται πως απέκτησε περιουσία χάρη στη ευνοϊκή σχέση με το καθεστώς Μαδούρο, γεγονός το οποίο τον θέτει στη «μαύρη λίστα» των ΗΠΑ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline