Σάββατο 20 Απριλίου 2024  08:24:17

Λαφαζάνης στο Χίλτον: «Από εδώ κυβερνούν τη χώρα»

Γνωστός για τις συνεχείς επιδρομές και μικρές καταλήψεις σε δημόσιους χώρους , ο επικεφαλής της ΛΑΕ και πρώην υπουργός, με κύρια πολιτική τους δράση τα συλλαλητήρια. Με συχνά εύστοχους τρόπους όπως χθες την Πρωτομαγιά. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, η Νάντια Βαλαβάνη και άλλα μέλη της ΛΑΕ προσπάθησαν να μπουν στο Χίλτον, αλλά τους σταμάτησαν τα ΜΑΤ.

Υπενθυμίζεται πως η πορεία της ΛΑΕ καθώς και το μπλοκ παλαιστινιακών φορέων ξεκίνησαν από το κέντρο με προορισμό την πρεσβεία του Ισραήλ.
Ο κ. Λαφαζάνης σε δηλώσεις του επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας «από εδώ κυβερνάται η χώρα, όχι από το Μαξίμου. Από το Χίλτον κυβερνούν τη χώρα. Είναι μία χούντα, μία δικτατορία. Το Χίλτον πρέπει να αποδοθεί στον ελληνικό λαό και όχι στην Τρόικα. Εδώ η Τρόικα επιβάλλει στην προδοτική κυβέρνηση το 4ο Μνημόνιο. Θα είναι η καταστροφή της χώρας».

Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΛΑΕ δήλωσε: «Τιμάμε την Πρωτομαγιά του 2017 με αγώνες. Δυστυχώς η Πρωτομαγιά του 2017 βρίσκει τη χώρα μας κάτω από μια σκληρή μνημονιακή κατοχή. Δυστυχώς η χώρα μας κυβερνάται από το Χίλτον. Η κυβέρνηση την οδηγεί στο 4ο και πιο καταστροφικό μνημόνιο. Το μήνυμα είναι να ενωθούμε και να εξεγερθούμε για την κοινωνική απελευθέρωση».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline