Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  23:08:00

«Κακός συνήγορος της ΔΕΠΑΠ ο υπουργός Ναυτιλίας»

Η Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή ότι ξεπέρασε κάθε όριο με τις δηλώσεις του για το «τσιγαράδικο» της ΣΕΚΑΠ.Ο υπουργός Ναυτιλίας δήλωσε το Σάββατο ότι δεν προκύπτει ζήτημα λαθρεμπορίου στην υπόθεση του ουκρανικού πλοίου που παραμένει στην Παλαιοχώρα Χανίων.

Η ΝΔ τον κατηγορεί ότι παρενέβη με πρωτοφανή τρόπο, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα, προκαταλαμβάνοντας το αποτέλεσμα της εισαγγελικής έρευνας η οποία είναι σε εξέλιξη.

«Συνιστούμε στον κ. Κουρουμπλή να μην εκτίθεται άλλο. Οι πολίτες έχουν ήδη βγάλει τα συμπεράσματά τους για την αιφνίδια σπουδή του κ. Υπουργού να "ασπρίσει" αυτήν την πολύ "γκρίζα" υπόθεση», καταλήγει η ανακοίνωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Π. Κουρουμπλής ξεπέρασε κάθε όριο.
Αντί να απολογηθεί για το γεγονός ότι επί επτά και πλέον μήνες, δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα στο ουκρανικό πλοίο που παραμένει στην Παλαιοχώρα Χανίων με τόνους τσιγάρα στα αμπάρια του, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη παρενέβη με πρωτοφανή τρόπο στην υπόθεση.
Υποστήριξε ότι βάση των πληροφοριών του "δεν προκύπτει ζήτημα λαθρεμπορίου", προκαταλαμβάνοντας το αποτέλεσμα της εισαγγελικής έρευνας που είναι σε εξέλιξη.

Συνιστούμε στον κ. Κουρουμπλή να μην εκτίθεται άλλο.
Οι πολίτες έχουν ήδη βγάλει τα συμπεράσματά τους για την αιφνίδια σπουδή του κ. Υπουργού να "ασπρίσει" αυτήν την πολύ "γκρίζα" υπόθεση».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline