Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  00:35:28

Καμίνης: Να μπει τέρμα στην ανομία στην Αθήνα

Να σταματήσει η ανομία στην πόλη ζητά ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν, μετά την απορριπτική δικαστική απόφαση για την αίτηση αποφυλάκιση της Ηριάννας.

Διαμαρτυρία η οποία έχει ως συνέχεια πολλές άλλες για τις καταστάσεις βίας και ανομίας στο κέντρο των Αθηνών τα τελευταία δύο χρόνια. Με έντονες καταγγελίες κατά της αδράνειας και παθητικότητας, που τηρεί η Αστυνομία με εντολή του αρμόδιου υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.Νίκου Τσόλκα.

Οπως δήλωσε ο κ. Καμίνης κατά τη χθεσινή κινητοποίηση των αλληλέγγυων καταστράφηκαν 67 καταστήματα, ενώ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» συνέδεσε τους κουκουλοφόρους με τους τραμπούκους, όπως είπε, που δεν αφήνουν τα καταστήματα να δουλέψουν τις Κυριακές.

«Είναι συγκοινωνούντα δοχεία οι τραμπούκοι που δεν αφήνουν τα καταστήματα να δουλέψουν τις Κυριακές και αυτοί με τις βαριοπούλες που προκάλεσαν τις καταστροφές», είπε και πρόσθεσε πως «κάποιοι θέλουν να πλήξουν την εμπορική κίνηση, γιατί αν αυτό το πετύχουν θα γονατίσουν το κέντρο της πόλης».
Τέλος, είπε πως συμμερίζεται την απόγνωση των καταστηματαρχών επιρρίπτοντας ευθύνες και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline