Σάββατο 20 Απριλίου 2024  19:13:33

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση δίνει άλλοθι στην τυφλή βία

Κλιμακώνει την επίθεση κατά του Μεγάρου Μαξίμου η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις συνεχόμενες παρεμβάσεις της κυβέρνησης στη λειτουργία της Δικαιοσύνης, αλλά και τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας, στον απόηχο της απόφασης του Εφετείου για μη αναστολή εκτέλεσης της ποινής της Ηριάννας.


Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνει λόγο, σε δήλωσή του, για «απαράδεκτες παρεμβάσεις και επιθέσεις της Κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη», οι οποίες, όπως αναφέρει, «τραυματίζουν βαριά τη Δημοκρατία στη χώρα μας».
«Δείχνουν ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει ξεπεράσει κάθε φραγμό, με την αλαζονεία και τον αυταρχισμό της. Προφέρουν άλλοθι στην τυφλή βία», σημειώνει ακόμη ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος ασκεί κριτική και προσωπικά στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα:.

«Την ίδια στιγμή, τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν χθες, αποδεικνύουν, για μία ακόμη φορά, ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι ανίκανος να κάνει τη δουλειά του», υποστηρίζει συγκεκριμένα.

«Εκφράζω την αγανάκτησή μου για τις καταστροφές στην οδό Ερμού. Αρκετά πια με τους γνωστούς άγνωστους, που σε κάθε αφορμή καταστρέφουν περιουσίες και μένουν ατιμώρητοι. Στο θεσμικό κατήφορο που σπρώχνει η Κυβέρνηση τη χώρα, καλώ όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να σταθούν απέναντι», καταλήγει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline