Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  21:43:13

Στην φυλακή ο Δράκος που ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του

Ο 60χρονος καθηγητής μουσικής ασελγούσε σε παιδάκια 9 ως 11 χρονών - Είναι καταξιωμένος μουσικός και πρώτο φλάουτο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών - Διατηρούσε τις αρρωστημένες πράξεις του σε αρχείο φωτογραφιών - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του με εισαγγελική παραγγελία.

Το δρόμο για τις φυλακές Τριπόλεως πήρε μετά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές, ο 60χρόνος Παναγιώτης Δράκος, καθηγητής μουσικής ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες του στο ωδείο. Μετά την απολογία του 60χρονου, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί και σύμφωνα με πληρηφορίες ο κατηγορούμενος πρόκειται να οδηγηθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Σε βάρος του 60χρονου Παναγιώτη Δράκου έχει ασκηθεί βαρύτατη ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιών κάτω των δώδεκα ετών, κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η αποτρόπαια δράση του 60χρονου αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς ενός εκ των κοριτσιών, ηλικίας 9 ετών, τον κατήγγειλαν στην υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων τον περασμένο Ιούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από την εξέταση του ψηφιακού αρχείου που βρέθηκε στον υπολογιστή του κατηγορούμενου, διαπιστώθηκε πως ο 60χρονος είχε ασελγήσει και σε βάρος δύο ακόμη κοριτσιών, ηλικίας 9 και 11 ετών.

Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος είναι ιδιαίτερα γνωστός στο χώρο του καθώς είναι φλαουτίστας που έχει εμφανιστεί τόσο με την Εθνική Λυρική Σκηνή και με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Τα στοιχεία και η φωτογραφία του 60χρόνου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία.

Ο Παναγιώτης Δράκος σπούδασε φλάουτο στο Ωδείο Αθηνών. Από το 1982 έως το 1992 ήταν Πρώτο φλάουτο στην Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Πρώτο φλάουτο επίσης έως το 1992 και στην Ορχήστρα των Χρωμάτων από το 1989 που ιδρύθηκε.

Από το 1992 είναι Πρώτο φλάουτο στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Είναι μέλος του συγκροτήματος μουσικής δωματίου «Νικόλαος Μάντζαρος» και του ντουέτου «Δίφωνον».

Έχει συμπράξει ως σολίστ με την Κ.Ο.Α., την Κ.Ο.Θ., την Συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ, την Καμεράτα ορχήστρα των φίλων της Μουσικής, καθώς και με άλλες ελληνικές και ευρωπαϊκές ορχήστρες και συγκροτήματα.

Ο Παναγιώτης Δράκος ήταν πρώτο φλάουτο στην ΚΟΑ

Ωστόσο σήμερα ο Παναγιώτης Δράκος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο όχι εξαιτίας της μουσικής του καριέρας αλλά γιατί εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, έβρισκε την ευκαιρία να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στις ανήλικες μαθήτριές του. Το γεγονός μάλιστα ότι ο ίδιος είναι πατέρας δύο παιδιών δεν λειτούργησε ανασταλτικά, τραυματίζοντας για πάντα τις ευαίσθητες ψυχές των ανηλίκων κοριτσιών.

Οι σπουδές του στη μουσική και η μετέπειτα καριέρα του φαίνεται πως δεν εξευγένισαν την προσωπικότητά του, αφού τον βαρύνουν αδικήματα με ιδιαίτερη ποινική και κοινωνική απαξία καθώς στρέφονται κατά ανηλίκων παιδιών.

Οπλοστάσιο βρέθηκε στο σπίτι του 60χρονου

Σοκ στα Τρίκαλα: Δάσκαλος χάιδευε ερωτικά μαθήτριες Δημοτικού!

Ο Παναγιώτης Παπακώστας είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάιο έπειτα από καταγγελίες γονέων.
Ποινή των 111 χρόνων επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρδίτσας στον 53χρονο Παναγιώτη Παπακώστα, τον 53χρονο δάσκαλο ο οποίος ασελγούσε στις μαθήτριες του δημοτικού σχολείου στο οποίο εργαζόταν!

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα trikalanews.gr, στον 53χρονο επιβλήθηκε η ποινή των 111 χρόνων (εκτιτέα 25 έτη) για τα αδικήματα της αποπλάνησης και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια σε βάρος οκτώ παιδιών, μαθητών του σχολείου, με το κατηγορητήριο κακουργηματικών πράξεων «της αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή και της κατάχρησης ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή».

Ο 53χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάιο έπειτα από καταγγελίες γονέων, είχε προφυλακιστεί μετά την απολογία του και την Τρίτη οδηγήθηκε στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline