Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018  05:36:30

Συμβόλαιο θανάτου η δολοφονία ζευγαριού στο Περιστέρι

Η νέα 'εταιρεία δολοφόνων' εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής κατηγορείται μεταξύ άλλων για τη δολοφονία του ζευγαριού στο Περιστέρι τον περασμένο Φεβρουάριο. Εμπλέκονται ακόμη σε εκβιασμούς και ληστείες.

Πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου ήταν η διπλή δολοφονία ζευγαριού στο Περιστέρι τον περασμένο Φεβρουάριο όταν οι δολοφόνοι εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τα θύματά τους την ώρα μάλιστα που στο σπίτι ήταν και τα δύο παιδιά του ζευγαριού.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε καθώς η Ασφάλεια Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι τέτοια η συλλογή στοιχείων και με σύγχρονες μεθόδους, που δεν άφησε κανένα άλλο περιθώριο σε εντολείς και εκτελεστές, παρά την ομολογία, κάτι μοναδικό στα χρονικά σε ανάλογες περιπτώσεις.

Οι συλληφθέντες κακοποιοί, Έλληνες και αλλοδαποί έχουν ομολογήσει δύο περιπτώσεις ενώ εξετάζονται και άλλες ύποπτες δολοφονίες. Η ίδια εγκληματική οργάνωση εμπλέκεται και σε υποθέσεις εκβιασμών και ληστειών.

Πρόσθετα, εξαρθρώθηκε και σπείρα Γεωργιανών ληστών τραπεζών. Πρόκειται για την συμμορία που λήστεψε την περασμένη Δευτέρα την Τράπεζα Πειραιώς στο Π. Φάληρο και ύστερα από περιπετειώδη καταδίωξη από άντρες της Ασφάλειας στο Παγκράτι, έπεσαν στα χέρια των Αρχών.
Και για τις δύο σημαντικότατες υποθέσεις θα γίνει επίσημη παρουσίαση όλων των πτυχών τους σήμερα το μεσημέρι στην ΓΑΔΑ, από τον Διοικητή της Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγο Χρήστο Παπαζαφείρη.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα