Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018  23:13:06

Ο: Άγριος καβγάς Πατούλη – Μανιού... για τον Πολάκη

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κατήγγειλε τον Π. Πολάκη ότι παίρνει αποζημίωση 8.000 ευρώ από τη Βουλή. "Κάνετε πολιτικό σόου στο ακροατήριο της ΝΔ" απάντησε στον κ. Πατούλη ο πρόεδρος της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων.

Οξύτατη αντιπαράθεση στη Βουλή είχαν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης και ο πρόεδρος της επιτροπής Νίκος Μανιός στο περιθώριο συζήτησης νομοσχεδίου για το ωράριο των ιατρών του ΕΣΥ. Ο κ. Πατούλης εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Παύλο Πολάκη που απουσίαζε εκείνη τη στιγμή από την αίθουσα κατηγορώντας τον ότι μιλούσε παλαιότερα ως συνδικαλιστής αλλά τώρα έγινε βουλευτής και παίρνει αποζημίωση 8.000 ευρώ.

"Η πολύ μαγκιά έχει και τα όριά της" συνέχισε ο κ. Πατούλης επιτιθέμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Στις αναφορές του κ. Πατούλη απάντησε ο Νίκος Μανιός σε εξίσου έντονο ύφος. "Ήρθατε να προκαλέσετε και να κάνετε πολιτικό σόου στο ακροατήριο της ΝΔ" του καταλόγισε για να ανταπαντήσει στη συνέχεια εκείνος ότι δεν ανήκει πουθενά και ότι πήρε 58% στις αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα