Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  19:01:02

Γεωργιάδης: Το πρωί υπέρ ΔΕΗ και το βράδυ ψηφίζουν την πώλησή της

«Πόσο ξεφτίλες είστε; Φέρατε τροπολογία για τις απεργίες;» ρώτησε του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Αδωνης Γεωργιάδης ξεκινώντας την τοποθέτησή του στην Βουλή για να συνεχίζει με πλειστηριασμούς: «Αν έλεγα πριν 3 χρόνια σε εσένα κ. Παππά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα στέλνει ΜΑΤ στα ειρηνοδικεία να δέρνει συντρόφους σας και να ψεκάζει με χημικά για να γίνουν πλειστηριασμοί δεν θα με πίστευε κανείς.

Αφού σας αρέσουν τόσο οι πλειστηριασμοί και έχουν και κοινωνικό πρόσημο όπως λέει ο Τσακαλώτος γιατί δεν πιέζατε την προηγούμενη κυβέρνηση να τους κάνει γρηγορότερα; Ή μήπως το κοινωνικό πρόσημο το ανακάλυψε ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή πρέπει τώρα να κρατήσετε την καρέκλα σας; Γιατί όταν ήσασταν στην πλατεία Αγανακτισμένων και φωνάζατε «να καεί να καεί...» δεν φαντάζομαι ο Τσακαλώτος να έλεγε σε αγανακτισμένους για το κοινωνικό πρόσημο των πλειστηριασμών;».

Στο στόχαστρο του κ. Γεωργιάδη μπήκε και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας λέγοντας «βγήκε ο Μάρδας και είπε στα Παραπολιτικά το αμίμητο. Είπε πως έπρεπε να έχουν γίνει 4 χρόνια πριν οι πλειστηριασμοί. Έπρεπε η προηγούμενη κυβέρνηση να βγάλει α' κατοικία σε πλειστηριασμό κι όταν έκπληκτος ο δημοσιογράφος του είπε «μα φωνάζατε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» εκείνος απάντησε «κι επειδή εμείς το φωνάζαμε; Αντιπολίτευση ήμασταν η κυβέρνηση έπρεπε να κάνει τη δουλειά της» -κοινώς μας είπε κακώς Σαμαράς – Βενιζέλος δεν το προχώρησαν και πρέπει να το κάνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ 15.35 και να ψεκάζει με χημικά τον Λαφαζάνη».

Ο ίδιος εκτίμησε ότι ο διαγωνισμός των τηλεοπτικών αδειών θα καταλήξει σε νέο Βατερλό σημειώνοντας «Αν δεν γίνει προληπτικός έλεγχος πόθεν έσχες, δηλαδή να διαπιστωθεί ότι αυτός που θα συμμετάσχει έχει όντως τα λεφτά και δεν είναι από βοσκοτόπια όπως του Καλογρίτσα, δεν θα κάνετε διαγωνισμό επί ίσοις όροις αλλά για να φέρετε «λαγούς» όπως την προηγούμενη φορά».

Στην συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης και για το ζήτημα των απεργιών «σκόπευσε» πολιτικά προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυρίτση. «Ο Τσίπρας τώρα να φέρει ξανά την τροπολογία θα ψηφίσει πρώτος –πρώτος ο Κυρίτσης ο άλλος αριστερός θα έρθει να ψηφίσει με δόξα και τιμή για να παραμείνει βουλευτής». Τέλος για την ΔΕΗ είπε πως «οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ πάνε το πρωί στις διαδηλώσεις κατά της πώλησης της ΔΕΗ και το βράδυ έρχονται στη Βουλή και ψηφίζουν την πώληση».

Ζητώντας το λόγο επι προσωπικού ο κ. Μάρδας επέμεινε λέγοντας «κοινός παρανομαστής στη δική σας και δική μας πολιτική ήταν ο γνωστός νόμος Κατσέλη – Σταθάκη. Από εκεί και πέρα μεταθέτοντας ένα πρόβλημα δεν σημαίνει ότι το λύνεις».

Επίσης, ο κ. Κυρίτσης σημείωσε «αν και για μένα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας οι αποκαλύψεις για το ΚΕΕΛΠΝΟ θα έκανα κ εγώ τόσο θόρυβο όσο εκείνος για να στρέψω το ενδιαφέρον κοινής γνώμης σε κάτι άλλο».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline