Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  20:23:42

ΝΔ: Δεν δικαιολογείται η μείωση της ψαλίδας

Πηγές της ΝΔ σχολιάζουν για τη δημοσκόπηση της Κάπα Research με μείωση της διαφοράς στο 4,8% ανάμεα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ,ότι «Είναι σε πλήρη αντιδιαστολή με την εικόνα του συνόλου των ως τώρα δημοσκοπήσεων» και υποστηρίζουν ότι η μείωση της διαφοράς μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα όπως διαμορφώνεται τόσο από την εικόνα που δίνουν στο σύνολό τους όλες οι άλλες δημοσκοπήσεις όσο και από την εικόνα που τα στελέχη της ΝΔ έχουν από την επαφή τους με τους πολίτες. Κ

ατά τη ΝΔ η μείωση της ψαλίδας δεν δικαιολογείται υπό την έννοια ότι σε καμία δημοσκόπηση το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση δεν πήρε τον αέρα που ήθελε από κινήσεις που έκανε όπως η διανομή του μερίσματος κλπ. Με άλλα λόγια, η ΝΔ ουσιαστικά υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση δεν είχε κέρδη από πολιτικές πρωτοβουλίες της, για να μπορεί να τα κεφαλοποιήσει ως κλείσιμο της ψαλίδας της διαφοράς.

Σημειώνεται πάντως ότι κλείσιμο της ψαλίδας έδειξε και η εξαμηνιαία μέτρηση Τάσεις της MRB.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline