Τρίτη 16 Απριλίου 2024  22:43:49

Ακραίες και προσωπικές οι δηλώσεις του ραβίνου Κύριο

Ακραίες χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Ραβίνου Μορντεχάι Φριζή, σχετικά με την επίθεση του Ρουβίκωνα, η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα, κάνοντας παράλληλα λόγο για προσωπική άποψη του Ραβίνου, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την επίσημη θέση της πρεσβείας.

Ειδικότερα η ανακοίνωση της πρεσβείας αναφέρει: «Ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής (Mordechai Frizis), ο οποίος διαμένει στο Ισραήλ, ανάρτησε πρόσφατα ακραίες δηλώσεις στο youtube σχετικά με την επίθεση με μπογιές εναντίον της Πρεσβείας του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα για την οποία η οργάνωση Ρουβίκωνας ανέλαβε την πλήρη ευθύνη.

Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα αποδοκιμάζει την ακραία ανακοίνωση του Ραβίνου Φριζή και δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για την δική του προσωπική άποψη η οποία ουδεμία σχέση έχει με την επίσημη θέση της Πρεσβείας».

Σημειώνεται ότι ο ραβίνος είχε εξαπολύσει μέσω YouTube σφοδρή επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά των μελών της ομάδας του Ρουβίκωνα.
Με αφορμή την επίθεση με μπογιές του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ισραήλ, ο ραββίνος τους χαρακτήρισε «αναρχοάπλυτους, θρασύδειλους, βρωμερούς τυπάκους και τύπισσες» και τους απείλησε ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ τους έχουν ήδη φακελωμένους.

«Αναρχοκουμούνια, σας φτύνουμε και τον Μαρξ, τον προδότη τον Εβραίο αντισημίτη, σας φτύνουμε και τον Μπακούνιν» αναφέρει μεταξύ άλλων στο «διάγγελμά» του ο Ραββίνος.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline