Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  00:26:28

«Η Μπαζιάνα, όπως οι Χίλαρι Κλίντον, Μισέλ Ομπάμα, Μπριζίτ Μακρόν»

Mε τη στάση της Χίλαρι Κλίντον, της Μισέλ Ομπάμα και της Μπριζίτ Μακρόν, που επέλεξαν να έχουν πολιτικό λόγο, συνέκρινε o Γιώργος Κατρούγκαλος τη στάση της συζύγου του πρωθυπουργού Περιστέρας Μπαζιάνα η οποία παραχώρησε συνέντευξη με έντονο πολιτικό χρώμα.

«Δεν είναι ασυνήθιστο στην Ευρώπη και στην Αμερική οι σύζυγοι των πολιτικών αρχηγών, που δεν θέλουν να έχουν απλώς έναν διακοσμητικό ρόλο, να κάνουν πολιτικές τοποθετήσεις. Είχαμε δει την κ. Κλίντον, η οποία είχε τελικά και η ίδια πολιτικές φιλοδοξίες, η Μισέλ Ομπάμα είχε παρόμοιο πολιτικό λόγο, η κυρία Μακρόν έχει παρόμοιο πολιτικό λόγο. Αυτό γίνεται για τον εξής απλό λόγο: υπάρχουν δύο αντιλήψεις για τις γυναίκες, είναι διακοσμητικά αντικείμενα ή μπορεί να είναι πραγματικές σύντροφοι;», δήλωσε ο κ. Κατρούγκαλος.

Εξηγώντας τη δήλωση της Περιστέρας Μπαζιάνα ότι «ο ΣYΡΙΖΑ είναι στην κυβέρνηση, αλλά όχι στην εξουσία», ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι ο κόσμος «έδωσε εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ να σπάσει το σύστημα εξουσίας της μεταπολίτευσης άλλα ακόμη δεν το έχει καταφέρει».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline