Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  18:20:00

ΚΙΝ. Α: Μετά από εκλογές οι όποιες συνεργασίες

«Όχι» σε αλλαγή συγκυβερνήτη... εν πλω! - «Kυβέρνηση συνεργασίας με όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, μετά από κάλπες, με προγραμματική συμφωνία» η πάγια γραμμή.

«Για μία ακόμη φορά η κυβέρνηση βιάζεται». Με αυτή τη χαρακτηριστική φράση απαντούν οι συνεργάτες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ στα σενάρια για κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ- ΔΗΣΥ, μετά από αποχώρηση του Πάνου Καμμένου.

«Έχουμε μιλήσει για συνεργασία όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, αλλά μετά από εκλογές, στη βάση προγραμματικής συμφωνίας, προκειμένου να αποτυπωθούν οι νέοι πολιτικοί συσχετισμοί» εξήγησαν στο protothema.gr. «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση αντικατάστασης των ΑΝΕΛ στο κυβερνητικό σχήμα» ξεκαθάρισαν.

Θεοδωράκης: Δεν υπάρχει πρόθυμος να αντικαταστήσει Καμμένο

«Δεν υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι στην αντιπολίτευση και δεν υπάρχει κανείς πρόθυμος να αντικαταστήσει τον κ Καμμένο. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχουμε σε ένα τέτοιο κυβερνητικό σχήμα. Δεν μας ενδιαφέρει κανένα υπουργείο με πρωθυπουργό τον κ Τσίπρα», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Ποταμιού, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Λοβέρδος: Αποκλείω διεύρυνση κυβέρνησης με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Τα σενάρια συνεργασίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ, απέκλεισε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6» και τον Γιάννη Πρετεντέρη:

«Σε ό,τι αφορά την διεύρυνση της κυβέρνησης με άλλα κόμματα, σε ό,τι αφορά τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Κίνημα Αλλαγής, το αποκλείω κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline