Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  03:21:23

Καυγάς ΕΛ.ΑΣ. - υπουργείου για τις ευθύνες

Αν και μέγας υπεύθυνος για τον ευνουχισμό και την παθητικότητα-αναποτελεσμαγτικότητα των αστυνομικών απέναντι στην αναρχία και τις ομάδες βίας, έχει το θράσος να κάνει τον τιμητή.

Ο γ.γ των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε «το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα την πληρώσει ο αστυφύλακας. Ο χαμηλόβαθμος. Η Πολιτεία δεν έχει αναγνωρίσει το έργο μας», είπε ο συνδικαλιστής των ειδικών φρουρών.

Οσο για τον κύριο Τόσκα, ο οποίος χτες άσκησε έντονη κριτική έναντι της αστυνομίας, ο ίδιος ανέφερε πως «είναι κρίμα γιατί ο υπουργός χάνει την ψυχραιμία του», προσθέτοντας ότι «σε λίγο θα αποτελεί είδηση να μην υπάρχει επίθεση σε διμοιρία. Εμείς θα λέμε την αλήθεια. Αυτή τη στιγμή χτυπάμε καμπανάκι κινδύνου, να μην έχουμε νεκρό συνάδελφο ή πολίτη. Η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί», συμπλήρωσε.
Ο ίδιος μάλιστα μίλησε για πολιτική ανοχή στους «μπαχαλάκηδες» και επανέλαβε ότι « ήταν λάθος η κατάργηση της ομάδας Δέλτα και η ακινησία της ομάδας ΔΙΑΣ».

«Πως να αντιμετωπιστούν οι μπαχαλάκηδες όταν καταργείς την Ομάδα Δέλτα και όταν η ομάδα ΔΙΑΣ παραμένει σταθερή. Όταν βλέπετε να προσάγονται Ρουβίκωνες και μετά να ψέγονται συνάδελφοι που τους προσήγαγαν. Όταν δεν σχηματίζεται καμία δικογραφία εις βάρος τους».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline