Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  13:36:06

«Ο Τσίπρας από αριστερός έχει γίνει δούλος των Αμερικανών»

«Αυτοδύναμη η κυβέρνηση, ο Καμμένος είναι τσόντα» - «Όταν οι γυναίκες ανακατεύονται σου σκάβουν το λάκκο» - Βολές για Μητσοτάκη και Στουρνάρα - «Η γυναίκα του Ράλλη έφερνε Lacoste».

Με απαξιωτικές εκφράσεις για τον πρωθυπουργό, την κυβέρνηση και πρόσωπα της δημόσιας ζωής τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο Φόρουμ των Δελφών.

«Ο Τσίπρας έχει γίνει Αμερικανάκι ... Ο Τσίπρας από αριστερός έχει γίνει δούλος των Αμερικανών» είπε ο κ. Λεβέντης. Μιλώντας για το θέμα των χειρισμών στο Σκοπιανό ο πρόεδρος της Ένωσης Κετρώων υποστήριξε πως ο πρωθυπουργός του είπε ότι «βιάζονται οι Αμερικανοί γιατί φοβούνται πως θα βάλει δάχτυλο ο Ρώσος».
Στη συζήτηση με τον δημοσιογράφο Αιμίλιο Περδικάρη ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε εκτενώς στο Υπερταμείο και τον «υπερκόφτη» λέγοντας πως «αν ήξερε ο Ελληνικός λαός τι υπογραφές έχουν πέσει, είναι για φυλακή οι κυβερνώντες». Στο πλαίσιο αυτό είπε ότι έχουν υποθηκευτεί ακόμη και ναοί «αν σκάσει ένα χρεόγραφο».
«Είναι του μεγίστου θράσους να λένε ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια» είπε για την κυβέρνηση την οποία χαρακτήρισε «αυτοδύναμη, ο Καμμένος είναι τσόντα».

Μιλώντας για την υπόθεση Novartis είπε ότι «αν έχουν κλέψει λεφτά δεν μπορούμε χάριν της γαλήνης να μην τους παραπέμψουμε». Στο σημείο έκανε αναφορά στις συζύγους πολιτικών προσώπων και θεσμικών παραγόντων όπως ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Λεβέντης είπε ότι «δεν πρέπει να ανακατεύουν τις γυναίκες τους» στις επιχειρήσεις, είπε ότι «ο Ράλλης έφερνε Lacoste η γυναίκα του» και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «όταν η γυναίκα ανακατεύεται σου σκάβει το λάκκο»...

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline