Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  22:32:51

Η Σιωπή και για Μαρφίν

Οι «ιδεοληψίες» του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν στο στόχαστρο Μητσοτάκη με αφορμή την τραγική επέτειο. «Το συνήθως λαλίστατο πρωθυπουργικό γραφείο δεν βρήκε να πει μια λέξη για τα οκτώ χρόνια που πέρασαν από τη δολοφονία των τριών εργαζομένων της Marfin" ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Επισήμανε μάλιστα πως δεν εκπλήσσει πλέον κανένα το ότι « ο κ. Τσίπρας παραμένει συνεπής στις ιδεοληψίες του και τον τεχνητό διχασμό» που εξακολουθεί να επιδιώκει.

Στα θύματα της Μαρφίν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και σε ομιλία του στην Καρδίτσα σε εκδήλωση του πρώην βουλευτή Σπύρου Ταλιαδούρου ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πολιτική. «Αυτοί που έχουν υιοθετήσει την πιο χυδαία εκδοχή του νεοαυριανικού λόγου, δεν βρήκαν μια κουβέντα να πουν για τους τρεις συμπολίτες μας που δολοφονήθηκαν πριν από οκτώ χρόνια στη Μαρφίν» τόνισε.

Ενα νέο ξεκίνημα προϋποθέτει το να αφήσει η χώρα πίσω της τον διχασμό, κατά τον πρόεδρο της ΝΔ. «Να αφήσουμε στην περιφρόνηση του λαού και της Ιστορίας, αυτούς που πολιτεύθηκαν με το «ή εμείς ή αυτοί»» δήλωσε. «Με αυτούς που έκαναν πράξη το «τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν». .»

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline