Σάββατο 20 Απριλίου 2024  11:49:36

«Η καθαρή έξοδος το νέο βρώμικο ψέμα Τσίπρα»

«Η καθαρή έξοδος είναι το νέο βρώμικο ψέμα του κύριου Τσίπρα» τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης στη Βουλή εκτιμώντας ότι «το μνημόνιο δεν τελειώνει τον Αύγουστο απλώς μεταλλάσσεται και η χώρα θα ενταχθεί σε ένα νέο αυστηρό πλαίσιο παρακολούθησης, που θα περιορίζει σημαντικά τους βαθμούς ελευθερίας μας».


Οπως είπε ο πρόεδρος της ΝΔ η Ελλάδα χρειάζεται ένα αναπτυξιακό σοκ το οποίο μπορεί να έρθει μόνο μέσα από ένα μεγάλο κύμα αναπτυξιακών επενδύσεων. «Πρέπει να μειώσουμε τους φόρους και τις εισφορές. Καταλαβαίνω ότι ο ΕΝΦΙΑ θα κρατηθεί εκεί που είναι σήμερα, ο ΕΝΦΙΑ που εσείς λέγατε ότι θα καταργήσετε με ένα νόμο και με ένα άρθρο» σημείωσε.

Θέτοντας το δίλημμα της επόμενης μέρας ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε:

«Το δίλημμα της επόμενης μέρας είναι πολύ καθαρό, ποιος μπορεί να δημιουργήσει πολλές και καλά πληρωμένες δουλειές, ποιος μπορεί να βελτιώσει το εισόδημα της μεσαίας τάξης, ποιος μπορεί να παράγει πλούτο που θα διανέμεται δίκαια σε όλους. Θέλουμε οι έλληνες να ξαναπάρουν τις τύχες στα χέρια τους. Γι' αυτό και επιμένουμε σε ένα παράλληλο δείκτη προστασίας για τους αδύνατους. Θέλουμε το εγγυημένο εισόδημα να πάει στο ένα δις για 800 χιλιάδες συμπολίτες μας. Θέλουμε παιδικούς σταθμούς και ολοήμερα σχολεία για κάθε Ελληνόπουλο. Η ανάπτυξη και η δημιουργικότητα δεν ανθίζουν με εγκληματίες στις γειτονιές με κουκουλοφόρους τα πανεπιστήμια και με Ρουβίκωνες».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline