Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  13:59:55

Κουντουρά πριν το «χιούχα» στα Χανιά: Είμαστε συνεπείς..

Σε δηλώσεις της μέσα από τα "περικυκλωμένα" από διαδηλωτές γραφεία των ΑΝΕΛ, η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά μίλησε για την επίμαχη συμφωνία με τα Σκόπια και τη στάση που έχουν κρατήσει οι ΑΝΕΛ.


Υπεραμύνθηκε των επιλογών του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου και του κόμματος, σημειώνοντας οτι παραμένουν συνεπείς στις θέσεις και τις δεσμεύσεις τους ενώ ταυτόχρονα υποστήριξε ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τα Σκόπια που να έχει τεθεί σε ισχύ και σε περίπτωση που αυτή έρθει στη Βουλή, οι ΑΝΕΛ θα την καταψηφίσουν.

Oι ΑΝΕΛ δεν υποκύψαμε στον εκβιασμό. Στόχος ήταν η αποσταθεροποίηση, στόχος ήταν να πέσει η κυβέρνηση. Χρησιμοποιήσανε το τελευταίο τους θεσμικό όπλο, τώρα που η Ελλάδα, από τον Αύγουστο και μετά, αλλάζει σελίδα. Οταν τον Αύγουστο η Ελλάδα θα αλλάξει σελίδα, για την αξιωματική αντιπολίτευση διακυβεύεται το πολιτικό της μέλλον. Δεν υποκύπτουμε, οι ΑΝΕΛ έχουν ξεκάθαρες θέσεις τις οποίες έχει ανακοινώσει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ άρα όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας. Η πρόταση μομφής ήταν υποκρισία. Αν έπεφτε η κυβέρνηση σήμερα, η αντιπολίτευση τι θα έκανε, δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της... Αν και εφόσων έρθει η συμφωνία στη Βουλή οι ΑΝΕΛ δεν θα την ψηφίσουν, κατέληξε η Υπουργός Τουρισμού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline