Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  15:21:55

Δ. Καμμένος: Τσίπρας και Π.Καμμένος θα ρίξουν την κυβέρνηση πριν κυρωθεί η συμφωνία με τα Σκόπια

Σε μία περίεργη αποκάλυψη προχώρησε σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει σχεδιασμός από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο, να πέσει η κυβέρνηση πριν επικυρωθεί η συμφωνία για το Μακεδονικό.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος έχουν συνεννοηθεί να ρίξουν την κυβέρνηση πριν έλθει προς κύρωση στο ελληνικό κοινοβούλιο η συμφωνία με τα Σκόπια, υποστήριξε στον ΣΚΑΪ ο ανεξάρτητος βουλευτής, προσθέτοντας: Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ μας διαβεβαίωσε στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ότι έχει συνεννοηθεί με τον πρωθυπουργό να κάνουν εκλογές όποτε τους συμφέρει..

Μάλιστα ο Δημ. Καμμένος, που διεγράφη απο τους Ανεξάρτητους Ελληνες επειδή υπερψήφισε την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποκάλυψε και τα όσα τους είπε για τον χρόνο των εκλογών ο Πάνος Καμμένος:

"Θα κάνω το παν, θα γίνουν εκλογές σε συνεννόηση με τον κύριο Τσίπρα, για να μην ψηφιστεί και να μην κυρωθεί η σύμβαση στην Ελλάδα. Άρα, η σύμβαση είναι εν δυνάμει άκυρη", φέρεται να είπε στους βουλευτές του ο Πάνος Καμμένος. Επέμεινε μάλιστα πως στην ΚΟ είχε συμφωνηθεί να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline