Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  15:26:12

Γκάφα η πρόβλεψη Καμμένου για Ζάεφ και ΝΑΤΟ

«Ο κ. Ζόραν Ζάεφ δεν θα είναι στην οικογενειακή φωτογραφία της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στις 11 και 12 Ιουλίου» είχε προβλέψει ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στη Βουλή.

Ο υπουργός Άμυνας επέμεινε ότι η ΠΓΔΜ δεν θα λάβει πρόσκληση ένταξης στη Βορειοατλαντική Συμμαχία στην επικείμενη Σύνοδο. «Ο κ. Ζάεφ καλείται μόνο ως προς ένταξη χώρα που συμμετέχει στην αποστολή στο Αφγανιστάν, όμως δεν θα βγάλει οικογενειακή φωτογραφία, ούτε θα κάνει κάτι άλλο. Θα γίνει πρόσκληση κατόπιν ολοκλήρωσης των προαπαιτουμένων, έχουμε ήδη δει το κείμενο είπε».

«Το άρθρο 2 αναφέρεται μόνο σε προκαταρκτικές συνομιλίες - οι οποίες όμως δεν θα ξεκινήσουν τώρα. Αυτό προβλέπεται στην απόφαση της Ουάσιγκτον του 1999 με πρωθυπουργό τον κ. Σημίτη, γιατί τότε ξεκίνησαν οι συμφωνίες εντάξεως της FYROM στο ΝΑΤΟ... Μην μπερδεύεστε με την συνύπαρξη» σημείωσε.
Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, ο Ζάεφ υπέγραψε προσύμφωνο ένταξης στο ΝΑΤΟ και συμμετείχε στην οικογενειακή φωτογραφία με τους ηγέτες των χωρών-μελών:

O Zόραν Ζάεφ φίλησε, μάλιστα, και το στυλό με το οποίο υπέγραψε το προσύμφωνο ένταξης στο ΝΑΤΟ:

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης καυτηρίασε την λανθασμένη πρόβλεψη του υπουργού Αμυνας:
Άδωνις Γεωργιάδης
‏Verified account @AdonisGeorgiadi
Προχθές ο Καμμένος υποστήριζε ότι ο Ζάεφ δεν θα ήταν στην Οικογενειακή φωτογραφία του ΝΑΤΟ. Χθες ήταν. Μα ούτε μία φορά να πέσει μέσα αυτός ο άνθρωπος; Μία φορά....

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline