Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  02:04:38

Απίστευτος Καμμένος: Μόνο πέντε πνίγηκαν στη θάλασσα

Σε μια απαράδεκτη δήλωση που θα συζητηθεί προέβη ο Πάνος Καμμένος, δύο και πλέον ημέρες μετά την τεράστια καταστροφή στην Ανατολική Αττική, τους 81 και πλέον νεκρούς και τους χιλιάδες πολίτες να βρίσκονται σε απόγνωση.

Ο υπουργός Αμυνας συνομιλώντας με εξοργισμένους πολίτες στο Μάτι είπε το εξής απίστευτο: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις όταν ειδοποιήθηκαν έπραξαν το καθήκον τους. Στη θάλασσα μόνο πέντε πνίγηκαν» είπε ο κύριος Καμμενος στο διάλογο που είχε μαζί τους.

Όπως ανέφερε ο κ Καμμενος «Η εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων είναι επικουρική και μόλις ζητηθεί. Εμείς, πρόσθεσε, ξεκινήσαμε πριν μας ζητηθεί».
Συμπλήρωσε επίσης ότι ο ίδιος ο αρχηγός του Στρατού που πήγε αμέσως στην περιοχή έδωσε εντολή να ρίξουν τις μάντρες στο θέρετρο των αξιωματικών για να μπορέσει να φτάσει ο κόσμος στη θάλασσα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των επιτελών του Στρατού ο έλεγχος των σπιτιών για την ανεύρεση αγνοουμένων θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο υπουργός Αμυνας μιας κυβέρνησης που από την πρώτη στιγμή δεν ανέλαβε την ευθύνη για τα όσα συνέβησαν λέει το εξής απίστευτο: «Μόνο πέντε πνίγηκαν», επειδή έκανε αυτός τη δουλειά του. Δηλαδή οι πέντε ή ο ένας νεκρός δεν είναι τίποτε για τον κ. Καμμένο που θεωρεί ότι έτσι έπραξε το καθήκον του κι έκανε τη δουλειά που του αναλογούσε; Και από την άλλη, υπάρχουν τόσοι αγνοούμενοι που εκτιμάται ότι έχουν δυστυχώς πνιγεί. Κι αυτοί θα μπουν στη ζυγαριά του υπουργού Αμυνας και της κυβέρνησης;

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline