Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  21:49:35

Ανήσυχοι οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για τις κατεδαφίσεις

Βαριά σκιά θα ρίχνει για καιρό στο κυβερνητικό στρατόπεδο η ανείπωτη εθνική τραγωδία από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Η ατμόσφαιρα στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως και στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας εξακολουθεί να είναι κάτι παραπάνω από βαριά με πολλές... γκρίνιες να κάνουν την εμφάνισή τους.


Υπουργοί, βουλευτές και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τελούν εν αναμονή των αποφάσεων που θα πάρει τις επόμενες μέρες ο πρωθυπουργός. Η σκέψη να προχωρήσουν οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα και να αποδοθούν ευθύνες είναι άλλωστε ειλημμένη και μεγάλο ερωτηματικά πλέον είναι ο χρόνος αλλά και το εύρος των αλλαγών στις οποίες θα επιλέξει να προχωρήσει ο κ. Τσίπρας.

Ανήσυχοι οι βουλευτές και για τις...μπουλντόζες

Πεσμένο και το ηθικό των κυβερνητικών βουλευτών. Σε ό,τι αφορά στο επιχειρησιακό σκέλος αρκετοί εξ' αυτών στις κατ' ιδίαν συνομιλίες τους εμφανίζονται προσεκτικοί και παραπέμπουν στις έρευνες που διενεργούνται.

Όσο για τα υπόλοιπα που αφορούν σε επικοινωνία και πολιτική διαχείριση, παραδέχονται ότι εδώ και «τρεισήμισι χρόνια θα έπρεπε να είχαμε προβλέψει τα καταπατημένα». Εκφράζοντας το φόβο μήπως τους γυρίσει μπούμερανγκ η πρωτοβουλία για τις κατεδαφίσεις, κυρίως σε ό,τι αφορά στα σπίτια των λαϊκών νοικοκυριών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline