Σάββατο 20 Απριλίου 2024  06:05:58

Τουρκία: Νέες απειλές από τον Τούρκο ΥΠΕΘΑ.

Δεν θα δεχτούμε άλλη παρενόχληση στην Ανατολική Μεσόγειο, προειδοποιεί ο Χουλουσί Ακάρ - Ο Τσίπρας σταμάτησε την επέκταση της αιγιαλίτιδας μετά τις απειλές, λέει Hurriyet.

Η Τουρκία δε θα ανεχτεί οποιαδήποτε τετελεσμένα γεγονότα από την ελληνική πλευρά στο Αιγαίο ή τη Μεσόγειο και δεν θα επιτρέψει οποιαδήποτε ελληνική παρέμβαση στις τουρκικές έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο, διαμήνυσε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ.

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, εξαπολύει νέες απειλές κατά της Ελλάδας όχι μόνο για τα 12 μίλια χωρικών υδάτων, αλλά και για την κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο.

Ο Ακάρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Anadolu, δήλωσε ότι κανένα σχέδιο δεν είναι εφικτό στην Ανατολική Μεσόγειο χωρίς την εμπλοκή της Τουρκίας και του ψευδοκράτους στη βόρεια Κύπρο.

ANADOLU AGENCY (ENG)
✔@anadoluagency

#BREAKING Turkey to take necessary measures if a decision is taken contrary to its rights, interests in Aegean Sea, Defense Minister says
10:44 AM - Oct 24, 2018

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline