Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  08:55:18

ΝΔ: Εκτακτες κρίσεις στην Αστυνομία προωθεί η κυβέρνηση

Ανακοίνωση - καταγγελία με αντικείμενο τα σενάρια για έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, μετά το τέλος συνάντησης που είχε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών (ΠΟΑΞΙΑ) με τους αντιπροέδρους του κόμματος κ. Κωστή Χατζηδάκη και Άδωνι Γεωργιάδη.


Αφορμή αποτέλεσε η κατάθεση προ ημερών στην ομοπαρασκευαστική επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος που δίνει τη δυνατότητα έκτακτων κρίσεων στο Σώμα.

«Η αποχωρούσα κυβέρνηση δρομολογεί, ως φαίνεται, έκτακτες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία με σκοπό να αλώσει κομματικά και τη Δημόσια Τάξη» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ γίνεται αναφορά στην καταγγελία της ΠΟΑΞΙΑ σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί εν κρυπτώ και Προεδρικό Διάταγμα για να προχωρήσει σε έκτακτες κρίσεις το αμέσως προσεχές διάστημα, ενώ γνωρίζει ότι ούτως ή άλλως θα γίνουν τακτικές τον Ιανουάριο του 2019.

«Η Νέα Δημοκρατία θα αξιοποιήσει κάθε μέσο που διαθέτει από τηθέση της προκειμένου η ηγεσία της Αστυνομίας να μην καταστεί παράρτημα της Κουμουνδούρου. Σε κάθε δε περίπτωση η επόμενη κυβέρνηση θα αξιολογήσει τις κρίσεις καιτις μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ» επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Ν.Δ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline