Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  12:47:43

Θύμα πρόκλησης του ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ η υπουργός Εργασίας

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις τους είτε με δηλώσεις απειλητικές είτε με καταλήψεις, όπως στη Φιλοσοφική είτε με ακτιβισμό, όπως χθες πάλι.

Η υπουργός Εργασίας ήταν ομιλήτρια σε εκδήλωση τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ σε καφέ της πλατείας Πλαστήρα - Ρουβίκωνας: «Συγχαίρουμε την κυρία Αχτσιόγλου για την επιτυχή ολοκλήρωση του τελευταίου μνημονίου - Τίποτα δεν μας έχει πείσει ότι η δεξιά θα τα κατάφερνε καλύτερα»

Σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Παγκράτι με ομιλήτρια την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου εισέβαλαν πριν από λίγο περίπου 15 μέλη του Ρουβίκωνα.
Τα μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο χώρο πριν ξεκινήσει η ομιλία της υπουργού στην πλατεία Πλαστήρα, πέταξαν φέιγ βολάν, ύψωσαν ένα πανό και αποχώρησαν. Η κ.Αχτσιόγλου είναι πλέον άγνωστο αν θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη ομιλία.

Πριν από λίγο τα μέλη της οργάνωσης ανήρτησαν κείμενο στο διαδίκτυο αναφορικά με την «παρέμβαση» όπως τη χαρακτηρίζουν στην ομιλία της υπουργού Εργασίας. Το κείμενό τους, ακολουθεί:

«Μέρα με την μέρα πλησιάζουμε στο μεγάλο γεγονός, το μόνο γεγονός που νοιάζει κάθε δύναμη εξουσίας στην αστική δημοκρατία: τις εκλογές.

Πάνω από 3 χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Σύριζα, ως κοινός απατεώνας, ανέλαβε την συνέχεια της διαχείρισης των μνημονίων και της μεγάλης καπιταλιστικής επίθεσης στον κόσμο της εργασίας υποσχόμενος ότι αυτά ακριβώς θα ανασχέσει.

3 χρόνια που επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά μεγάλες πολιτικές αλήθειες για την κοινωνική βάση όπως το "αμα δεν έχεις νύχια να ξυστείς...". Πράγματι ο κόσμος που απο το 2009 έως το 2012 πλημμύριζε δρόμους και πλατείες, που έδινε μάχες με την αστυνομία στο πεζοδρόμιο, που επιτίθονταν σε υπουργεία, που έδειχνε έμπρακτα την απέχθεια του για κάθε καθεστωτική περσόνα, ο κόσμος που άρχισε να συζητάει μεταξύ του επέλεξε όχι να συνεχίσει και να οργανώσει αυτόν τον αγώνα αλλά να καταθέσει τα νύχια και τους κυνόδοντές του στην κάλπη σε ένα χαρτί που έγραφε Σύριζα.

Ηρθε όμως η ώρα να κάνουμε ταμείο.

Οι διαδηλώσεις έπαψαν. Οι πλατείες ερήμωσαν. Στο δρόμο πλέον είναι μόνο αυτοί που είναι πάντα. Μικρές μειοψηφίες αγωνιζόμενων και πολιτικά στρατευμένων να φωνάζουν σε μια άδεια πόλη.

Απειλές Ρουβίκωνα κατά Δικαιοσύνης

Σε νέες απειλές προς τη Δικαιοσύνη προχώρησε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, σχετικά με την έφεση της Εισαγγελίας Αθηνών κατά της αθωωτικής απόφασης για παλαιότερη ανάρτησή του κατά του ΣΚΑΪ, προειδοποιώντας αυτή τη φορά ότι οι δικαστικές αρχές θα λάβουν σύντομα απάντηση από την αντιεξουσιαστική ομάδα.
«Μετά από έφεση εισαγγελέα θα δικαστώ πάλι για την ανάρτηση που έκανα για τον ΣΚΑΙ.(Έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης).Θέλουν να μας τσακίσουν με δεκάδες δικαστήρια και ποινές. Την απάντηση θα την πάρουν και σύντομα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται, ότι το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα στις 29 Ιουνίου του 2018 είχε εξαπολύσει ευθεία απειλή κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, σημειώνοντας πως θα «κάψουν» τον τηλεοπτικό σταθμό και θα χορεύουν στα αποκαΐδια του.
«Τον ΣΚΑΙ θα τον κάψουμε. Σημερα αύριο σε δέκα χρόνια δεν ξέρω.. Αλλά θα τον κάψουμε». «Και θα χορεύουμε σαν ινδιάνοι γύρω από τα αποκαιδια του», σημείωνε.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline