Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  21:41:54

Περί ΣΥΡΙΖΑ και ...Καρυπίδη

Γιατί έπαθε την πολιτική γκάφα ο ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση του Θεόδωρου Καρυπίδη, υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονία; Γιατί πρέπει να τον διώξει και να ακυρώσει την «πανηγυρική απόφαση» της πλειοψηφίας;

Γιατί η επιλογή του Κοζανίτη τηλεαστέρα έγινε με επιπόλαιο τρόπο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως επιπόλαια φέρθηκε και αυτός με τέτοιες προσδοκίες. Νόμιζε ότι του συγχωρούνται τα πάντα ως τηλεβεντέτα, όποιες πολιτικές εξυπνάδες-προκλήσεις έλεγε κατά Εβραίων, υπέρ χρυσαυγιτών, κατά δημοκρατικών κομμάτων, υπέρ ρατσιστικών αντιλήψεων. Έτσι είναι οι βεντέτες των ΜΜΕ.

Αντίστοιχα, ο ΣΥΡΙΖΑ αντέγραψε τις χειρότερες μεθόδους της Μεταπολίτευσης. Επέλεξαν ένα τηλεοπτικό κράχτη για να μαζέψουν ψήφους από τους Κοζανίτες, τους Καστοριανούς και από τους άλλους νομούς. Άρρωστη νοοτροπία του ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα να διαλέγει όποιον θέλει και να δηλώνει ανανέωση, αξιοκρατία και ανατροπές. Σε τι; Σε παλαιοκομματικά τερτίπια υπέρ ενός σχεδόν χρυσαυγίτη υποψηφίου της δήθεν Αριστεράς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline