Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018  13:56:31

NonPaperNews

NonPaperNews

Συγκίνηση και ρίγος από το μέγεθος της Ιστορίας και τον ηρωισμό των πολεμιστών, που έπεσαν μαχόμενοι υπέρ πίστεως και πατρίδας. Βρέθηκαν ήδη τα οστά δύο στρατιωτών που έπεσαν στην Αλβανία, το 1940, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

«Με τα δεδομένα αυτά το σύνθημα η Μακεδονία είναι Ελληνική είναι επιθετικό. Πάντως ιστορικά και πολιτιστικά η Μακεδονια και η μεγάλη παράδοσή της ανήκει στην Ελλάδα. Όμως, σήμερα να είμαστε ρεαλιστές πλέον...»

Προβλέπονται δηλώσεις αισιοδ0ξίας, καλής πίστης αλλά με κλειστά χαρτιά από τους δύο Πρωθυπουργούς και τις κρυφές τους σκέψεις... Ανησυχία στον απόηχο του μαζικού συλλαλητηρίου.

Θα εξαιρούνται από την πληρωμή μόν0 οι περίοικοι έως Διόνυσο, Εκάλη, Άγιο Στέφανο, Δροσιά. Θα πληρώνουν κανονικά οι κάθε είδους διερχόμενοι σε άλλες κατευθύνσεις πέρα από τα βόρεια προάστια, στην Ανατολική Αττική.

Μάλλον θα μεγαλώσει η απομόνωση του κ.Ιερώνυμου από μεγάλη μερίδα Ιεραρχών (όχι μόνο των 9 στη Θεσσαλονίκη από τη Βόρειο Ελλάδα) από τις μητροπόλεις της Αττικής, της Πελοποννήσου και της Στερεάς.

Στο παρελθόν είχε δεθεί και απορρίψει συγκεκριμένες προτάσεις από φιλόδοξες ομάδες αποστράτων (ορισμένες οργανωμένες σε πολιτικές κινήσεις ή πατριωτικά κόμματα), από πολιτικούς παράγοντες εκτός ΝΔ, ανεξάρτητους βουλευτές και του ΛΑΟΣ.

«Η διαδήλωση αυτή έβαλε τέλος στην περίοδο της πολιτικής απάθειας και στην αδιαφορία στο τί αποφασίζει ο Τσίπρας ερήμην των Ελλήνων. Η συνήθης φράση: «ο κόσμος δεν κατεβαίνει πλέον στους δρόμους» τελείωσε....». Πρώτη δημοσίευση στο kathimerini.gr.

Σήμερα Δευτέρα η πολιτική κηδεία του συγγραφέα, φιλόσοφου και δημοσιογράφου Γιώργου Μανιάτη. Βασικά αποκαλυπτικά στοιχεία του σπάνιου βίου του.

Σελίδα 1 από 1351