Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  17:24:36

SONY MUSIC ENTERTAINMENT GREECE

Πρακτικό αλλαγών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕ με την επωνυμία «SONY MUSIC ENTERTAINMENT GREECE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που εδρεύει στο δήμο Χαλανδρίου Αττικής. 

 

Σύμφωνα με το πρακτικό, εκλέχθηκαν νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι: Adam Harris Granite και Benjamin Mark Jacklin σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων Kevin Michael Lawrie και William Patrick Rowe και το Δ.Σ. ανασυγκροτήθηκε σε σώμα.

Μετά από τα παραπάνω, η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου διαμορφώθηκε προσωρινά επίσης ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Adam Harris Granite του James Richard Granite, κάτοικος Λονδίνου Αγγλίας,17 Smith Terrace, SW3 4DL, υπήκοος ΗΠΑ,
ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Ελένη Φώσκολου του Γεωργίου, κάτοικος Π. Ψυχικού Αττικής, οδός Πάρνηθος 46, υπήκοος Ελλάδας.
ΜΕΛΟΣ: Benjamin Mark Jacklin του David Jacklin, κάτοικος Λονδίνου Αγγλίας, 149a Putney Bridge Road, Βρετανός υπήκοος,
ΜΕΛΟΣ: Stuart Michael Bondell του Irving, κάτοικος Νέας Υόρκης ΗΠΑ, που γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1955, υπήκοος ΗΠΑ,
ΜΕΛΟΣ: Επαμεινώνδας Λαμπαδάριος του Κων/νου, κάτοικος Αθηνών, οδός Σταδίου 3, που γεννήθηκε στην Αθήνα το 1944, υπήκοος Ελλάδας,
ΜΕΛΟΣ: Μαρία Φρονίστα − Κασιμίδη του Λουκά, κάτοικος Αθηνών, οδός Σταδίου 3 που γεννήθηκε στην Αθήνα το 1950, υπήκοος Ελλάδας.

Εκπροσώπηση της εταιρείας

Η Εταιρεία δεσμεύεται και εκπροσωπείται έναντι τρίτων σε κάθε περίπτωση, εκτός από την κίνηση τραπεζικών λογαριασμών και λοιπών τραπεζικών συναλλαγών, με μόνη την υπογραφή, κάτω από την εταιρική επωνυμία, του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, Adam Harris Granite ή της Διευθύνουσας Συμβούλου, Ελένης Φώσκολου, οι οποίοι δύνανται να ενεργούν χωριστά χωρίς τη σύμπραξη του άλλου ή των υπόλοιπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και να δεσμεύουν απεριόριστα την Εταιρεία με μόνη την υπογραφή τους, ενώπιον οποιουδήποτε τρίτου, Δικαστηρίου, Αρχής, Οργανισμού κλπ, να υπογράφουν συμβάσεις κλπ.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι η διακίνηση των οποιωνδήποτε τραπεζικών λογαριασμών της Εταιρείας και γενικά η εκπροσώπηση της Εταιρείας έναντι του Ελληνικού Δημοσίου, των τραπεζών και των υπόλοιπων οργανισμών θα γίνει κλιμακωτά ανάμεσα στα ηγετικά και επιτελικά στελέχη, με αρμοδιότητες οι οποίες αναφέρονται αναλυτικά.

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline